Understøtter Pro-Tec Scanning af mørkt internet

Hjem > App Support> Scanning af mørkt internet

 

Scanning af mørkt internet

 

Det mørke internet er en ondsindet del af internettet, som du ikke kan tilgå gennem traditionelle søgemaskiner og browsere. Blandt andet bruges det mørke internet traditionelt til illegal handel med stjålne personlige oplysninger, og det er ofte sådan, en identitetstyv ville få adgang til dine oplysninger.

 

IDSeal Pro-Tec afsøger det mørke internet for spor af din e-mailkonto eller adgangskode i kompromitterede databaser, som er blevet eksponeret på det mørke internet.

 

Meddelelse: Det er ikke muligt for nogen virksomhed at afsøge hele det mørke internet. Et scan kan afsløre, om dine loginoplysninger er blevet eksponeret i kendte kompromitteringer, men det er ikke en garanteret detekteringsmetode.

 

Hvilken handling skal jeg foretage, hvis mine registreringer er på det mørke internet?

 

 

 

 Hvordan søger jeg efter min e-mailadresse på det mørke internet?

 

 

Sådan ser du, om din e-mailadresse har været del af et databud og er blevet eksponeret på det mørke internet:

 

  1. Indtast din e-mailadresse i søgefeltet
  2. Klik på Søg

 

image add email address select search

 

 

Hvordan søger jeg efter min adgangskode på det mørke internet?

 

 

 

  1. Indtast din adgangskode i søgefeltet
  2. Klik på Søg

 

image add password select search

 

sammenkoblet med dit brugernavn. Hvis du for eksempel har brug adgangskode Password123!, vil det sandsynligvis blive fundet adskillige gange, men det kan være sammenkoblet med adskillige e-mailadresser, ikke nødvendigvis din. I sådanne tilfælde anbefaler vi altid at udskifte dine adgangskoder og vælge nye, stærkere adgangskoder.

 

 

Hvilken handling skal du foretage, hvis dine registreringer er på det mørke internet?

 

 

Hvis din e-mailadresse eller adgangskode er blevet lokaliseret i databrud, skal du skifte dine adgangskoder til stærke/sikre adgangskoder, som du ikke har brugt før.

 

 

image add password select search

 

 

IDSeal Guardian leverer værktøjer og ressourcer til at beskytte dine data og din identitet, men det er umuligt helt at eliminere risikoen for cyberkriminalitet eller identitetstyveri. Din egen indsats for at forhindre uautoriseret adgang spiller en vigtig rolle, og sikkerheden af dine personlige oplysninger afhænger af din brug af passende fysiske, elektroniske og proceduremæssige beskyttelsesforanstaltninger.