Funktioner

IDSeal Guardian-funktioner efter platform

*Ikke alle funktioner er tilgængelige på alle platforme. Nedenfor er en liste over tilgængelige funktioner på Windows, Mac, Android og iOS.
 
    Windows Mac Android iOS

Hvad er det

Hvordan det beskytter dig

       
Sikker VPN

Sikrer din internetforbindelse ved at hjælpe med at holde din online aktivitet privat og forhindrer andre i at kunne se din identitet og placering. Bemærk, at nogle lande og virksomheder blokerer brugen af VPN’er.

Antivirus

Let at installere og bruge, beskytter pc’er mod skadelige programmer. Den overvåger, blokerer og advarer, når en trussel registreres. Skadelige indgående e-mails blokeres og sættes i karantæne, og din computer kan automatisk scannes for trusler i en defineret tidsplan.

 
Scanner af mørkt internet

Anvender en unik algoritme, der giver dig mulighed se om nogen af dine adgangskoder eller e-mail-adresser kan findes i databaser, der er blevet stjålet af hackere, og som købes og sælges på det mørke internet.

Login-kryptering og samling af adgangskoder

Hjælper dig med at scanne din enhed for de sporbare loginoplysninger, du har brugt til websteder, portaler eller tjenesteudbydere og derefter kryptere disse adgangskoder og gemme dem i en samling til opbevaring.

   
Beskyttelse af personlig profil

Hjælper med at begrænse identificering af oplysninger, der kan blive stjålet fra din enhed ved at gøre det let at finde og slette alle brugerprofiler (telefonnumre, e-mailadresser, postadresser, kreditkortoplysninger osv.) i forbindelse med “auto-udfyldning”-funktioner.

     
Annonceblokering

Blokerer både statiske og dynamiske bannerannoncer, hvilket gør din browseroplevelse mere effektiv og behagelig ved at give dig mulighed for at surfe på nettet uden disse irriterende annoncer.

 
Sikker browsing/beskyttelse i realtid og advarsler

Giver dig mulighed for at surfe sikkert og frit på internettet ved at advare dig, når du støder på usikre websteder, der kan indeholde malware, spyware, vira og andre skadelige scripts og overvåge din enhed for phishing-forsøg, blokere dem i realtid og advare dig.

     
Sporingsblokering

Blokerer sporingsdata, som inkluderer dine personlige digitale oplysninger, der kan bruges af tredjeparter og hackere.

Kryptering af digitalt fingeraftryk
Tager de data, som et websted indsamler i baggrunden og bruger til at identificere din enhed (kaldet for dit “digitale fingeraftryk”), og krypterer det enten automatisk eller on-demand, hvilket i stedet skaber et falsk digitalt fingeraftryk, så websteder ikke vil være i stand til at spore dine browsermønstre.    
Scanner til browsersporing og oprydning

Giver dig mulighed for at rense din enhed grundigt ved at fjerne browserdata, cookies og andre elementer, der sporer dine browsermønstre, så du proaktivt kan reducere risikoen for, at disse legitimationsoplysninger gemmes og misbruges.  Set-and-forget-indstillingen giver dig mulighed for automatisk at blokere cookies, der mistænkes for at være en risiko eller skadelige mod beskyttelse af personlige oplysninger.

     
Registrering af følsomme dokumenter

Lokaliserer dokumenter på din enhed, som kan indeholde følsomme oplysninger såsom bankkonto eller kreditkortnummer og andre personligt identificerende oplysninger.  

Samling af krypterede dokumenter

Opbevarer følsomme dokumenter ved hjælp af funktionen til samling af krypterede dokumenter, så de er beskyttet på et sikkert sted, både krypteret og maskeret, og forhindrer, at dine oplysninger kan findes og misbruges.  

     
Webkamera- og mikrofonblokering
 
Giver dig mulighed for digitalt at blokere skadelige forsøg på at få adgang til enhedens kamera og mikrofon af tredjeparter, der muligvis forsøger at aflytte eller overvåge dit personlige liv.
 
   
Rådgiver til beskyttelse af personlige oplysninger
Evaluerer tilladelserne på din enhed kategoriserer dem efter risikoniveau og kommer med anbefalinger vedrørende disse indstillinger for at forbedre beskyttelsen af personlige oplysninger. Denne funktion er kun tilgængelig på Android-enheder.
     
IDSeal skysikkerhedskopiering

(2TB)

En løsning til opbevaring og genoprettelse, der gør det muligt at sikkerhedskopiere data på en sikker fjernserver og gendanne disse data til den oprindelige placering eller til en anden enhed hvor som helst med en internetforbindelse.

     

IDSeal Hjælpeprogram til PC-oprydning

Renser de filer, der muligvis forringer din computers præstation, så den præsterer dårligt. Ved at rydde op i sådanne filer hjælper hjælpeprogrammet med at reducere forekomsten af systemnedbrud og frysninger. Du kan vælge, hvilke områder på din computer der skal scannes og renses.
     
IDSeal Guardian leverer værktøjer og ressourcer til at beskytte dine data og din identitet, men det er umuligt helt at eliminere risikoen for cyberkriminalitet eller identitetstyveri. Din egen indsats for at forhindre uautoriseret adgang spiller en vigtig rolle, og sikkerheden af dine personlige oplysninger afhænger af din brug af passende fysiske, elektroniske og proceduremæssige beskyttelsesforanstaltninger.